Een Feest van Licht

Een Feest van Licht bestaat uit een reeks van vier workshops van ieder 1 ˝ uur waarin kinderen leren zich bewust te worden van hun innerlijke krachtbron; hun innerlijk licht.

De workshops willen kinderen helpen hun kracht te (her) ontdekken, zodat hun zelfbesef en zelfvertrouwen groeit en hun sociale en emotionele weerbaarheid toeneemt. Er worden spelletjes en oefeningen gedaan om te leren omgaan met je emoties, zoals boosheid, angst en verdriet.
Hoe weet je dat je bijvoorbeeld bang bent? Weet je dat je dat kunt voelen in je lichaam? En weet je dat er verschillende manieren zijn om bijvoorbeeld je boosheid te uiten? Zodat je zelf een keus kunt maken welke manier bij jou past?

De workshops bestaan uit diverse creatieve werkvormen. We gaan tekenen, naar muziek luisteren, bewegen op muziek, doen aan drama...etc. Daarnaast worden er verschillende sociaal emotionele oefeningen gedaan waarin de kinderen leren hoe ze in verbinding staan met anderen en ze hun sociale vaardigheden kunnen oefenen.

Een Feest van Licht is bestemd voor ieder kind in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar die:

De workshops worden gegeven op woensdagmiddagen in jeugdruimte ‘Het Achterschip’ achter de kerk van Ammerstol. Kerkplein 4.

Eerstvolgende data:
27 januari, 3,10 en 17 februari 216 van 14.00u.-15.30u.

Kosten:
€ 50,- voor de reeks van 4 workshops inclusief materiaalkosten.

Klik hier voor de folder