Hallo,

Welkom op deze speciale kinderpagina!
Je bent hier op terecht gekomen omdat je ergens last van hebt. Op deze pagina wil ik je graag vertellen op welke manier we daar samen iets aan kunnen doen. Zodat je zelf kunt beslissen of ik je mag helpen.

Je komt eerst samen met je vader en/of moeder of verzorger naar mij toe, zodat je kan kijken hoe je het hier vindt. Dan spreken we af om één keer per week of per twee weken een uur samen te zijn, zonder de anderen erbij.

Om iets anders te kunnen doen is het nodig om eerst uit te zoeken hoe het nu is. Waar heb je nu last van? En wat zou je dan daaraan willen veranderen? En hoe komt het dat het niet lukt om het te veranderen?

Om uit te zoeken hoe het komt dat je ergens last van hebt gaan we samen een soort reis maken in jouw binnenste.
Dat kan ik niet alleen. Daarvoor heb ik natuurlijk jou nodig maar ook allerlei hulpjes.
Zoals bijvoorbeeld: papier, potloden, gummen, stickers, speelgoed, handpoppen, kaartjes, boekjes, muziek......
Met de hulp van die materialen komen we samen steeds meer te weten over jouw binnenste en komen we ook steeds dichter bij de oplossing.

Natuurlijk houd ik ook contact met je ouders of verzorgers. Maar dit doe ik steeds in overleg met jou. Wanneer je dat zelf wilt mag je laten zien wat je bij mij gemaakt of getekend hebt, maar dat hoeft niet.
Tekeningen bewaren we netjes bij elkaar in een map en bewaren we bij mij in de praktijkruimte tot de volgende keer wanneer je weer bij me komt.

Hoe vaak het nodig is om bij mij langs te komen voel je zelf aan. Wanneer jij voelt dat het klaar is, is het meestal ook klaar.

Ik hoop dat op deze pagina staat wat je wilt weten.
Maar als je toch nog vragen hebt mag je me best bellen op telefoonnummer:
0182-353472.